Izvor: RTS, 22.Okt.2020, 23:03

Crveno-beli poklekli u Nemačkoj, Hofenhajm slavio sa 2:0

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju u Nemačkoj od ekipe Hofenhajma sa 2:0 u meču prvog kola Grupe L Lige Evrope. Golove za domaću ekipu postigli su Baumgartner i Dabur.
Crvena zvezda porazom započinje učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, pošto je na gostovanju u Nemačkoj Hofenhajm trijumfovao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2:0.

Šampion Srbije uspeo da pruži više nego solidnu partiju protiv ambiciozne nemačke ekipe.
Zvezda je odolevala više od sat vremena, ali je Hofenhajm pronašao način da postigne golove.
Domaća ekipa povela je u 64. minutu, golom Baumgartnera. Nikolić je ostao na travi nakon jednog duela na sredini terena, zbog čega je Zvezda ostala sa viškom prostora pozadi.
Nemci to sjajno koriste, Rudi je probio po desnoj strani i centrirao, a Baumgartner odlično reagovao i volej udarcem "zakucao" loptu u mrežu Borjana.

U nastavku meča Zvezda je ostala bez trenera Stankovića, koji je zaradio drugi žuti karton zbog prigovora.
Srpska ekipa imala je prilike za gol, a najbliža izjednačenju bila je nakon kornera Spiridonovića i pokušaja Sanoga, koji je završio pored gola.
U finišu susreta, u sudijskoj nadoknadi, Izraelac Dabur krunisao je dobru akciju i postavio konačan rezutlat.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropa kažnjava svaku grešku, ali Zvezda pokazala da može

Izvor: RTS, 22.Okt.2020

Crvena zvezda je porazom od Hofenhajma započela ovogodišnje učešće u grupnoj fazi Lige Evrope. Izabranici Dejana Stankovića, kao i on sam, imaju na čemu da nauče i šta da poprave za naredne utakmice, ali takođe imaju šta pozitivno da zadrže iz ovog susreta. . ...

Nastavak na RTS...

Nastavlja se Superliga, derbi u Nišu!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2020, 10:19

Fudbalsko prvenstvo Srbije biće nastavljeno za vikend utakmicama 12. kola, a lider na tabeli Crvena zvezda dočekaće Javor...Zvezda je prošlog vikenda igrala "večiti" derbi sa Partizanom, koji je završen 1:1, što je njena prva prvenstvena utakmica bez pobede ove sezone...Potom su crveno-beli u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.