Crveni i EMS-Ušće igraju za trofej Mocart kupa u futsalu

Izvor: Blic, 06.Sep.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni i EMS-Ušće igraju za trofej Mocart kupa u futsalu

Odigrani su revanš mečevi polufinala četvrtog Mocart kupa u malom fudbalu, pa su postali poznati i timovi koji će se boriti za trofej.

Posle 0:7 kod kuće u prvoj utakmici, Burazeri su predali revanš meč na Mirijevu pa su se Crveni bez „drugog poluvremena“ plasirali u finale.

Daleko teže do borbe za trofej stigla je ekipa EMS-Ušće, koja je posle pobede u gostima nad Mašincem od 3:2, kod kuće gubila sa 4:1, ali na kraju ipak stigla do izjednačenja - 4:4 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (I. Zdravković 2, N. Živković, S. Stojković - D. Maksimović 2, Si. Punoš, N. Tabandželić) i prošla u finale.

Ono je na programu u sredu od 20 sati na terenu u Bloku 1 u Novom Beogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.