Crvena zvezda bolja od Neptunasa, četvrta pobeda u Evroligi

Izvor: Studio B, 27.Nov.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda bolja od Neptunasa, četvrta pobeda u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras u Beogradu ekipu Neptunasa sa 79:62 (22:14, 13:23, 27:10, 17:15), u utakmici 7. kola D grupe Evrolige.

Crveno-beli su zabeležili četvrtu pobedu i napravili veliki korak ka plasmanu u Top 16 fazu, dok litvanski predstavnik ima skor do tri pobede i četiri poraza.

Ekipa trenera Dejana Radonjića narednu utakmicu igra 5. decembra na gostujućem >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << terenu protiv Valensije.

Uoči meča u beogradskoj Kombank areni minutom ćutanja odata je pošta ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću, a pristalice srpskog kluba okačili su na tribinama veliki transparent sa Ivkovićevim imenom i fotografiju sa crnim florom iz poštovanja prema stradalom drugu.

Ivkovića su ubili navijači Galatasaraja prošlog petka u Istanbulu uoči košarkaške utakmice Evrolige protiv crveno-belih, a sahranjen je u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OČEKIVANO: Delije u Areni razvile veliki transparent za Marka! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2014

Košarkaši Crvene zvezde večeras dočekuju ekipu Neptunasa, a kao što  se moglo i očekivati, na tribinama Kombank arene razvijen je ogroman transparent za preminulog navijača Marka Ivkovića.. . Delije su takođe uoči ove utakmice pokrenuli akciju ‘neka samo Markova stolica bude prazna’ i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.