Crno-beli zaoštravaju konkurenciju: Defanzivac za Evropu stigao u Humsku

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli zaoštravaju konkurenciju: Defanzivac za Evropu stigao u Humsku

Treći novajlija u Humskoj posle Nemanje Nikolića i Rikarda Gomeša

Žrebom za prva dva kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Humsku je danas stigao dah Evrope, a zajedno sa njim i treće ovosezonsko pojačanje crno-belih.

Gabrijel Enake, 27-godišnji bek, u Partizan je stigao iz ruskog Rubina i trebao bi da predstavlja rešenje uz desnu aut liniju.

Rumun koji je pre Rubina, branio boje Miovenije, Astre Đurđu i Steaue, upisao je pet utakmica u nacionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dresu, a zvanična promocija zakazana je za sutra od 14.30 časova.

Partizan je u ovom prelaznom roku intenzivno vodio potragu za desnim bekom, a posle neuspešnih pregovora sa Mariborom u vezi Martina Mileca, rešenje je pronašao u rumunskom defanzivcu.

Konkurenti za mesto u timu Enakeu će biti Miroslav Vulićević i Luka Cucin.

Pre iskusnog defanzivca, dresove kluba iz Humske zadužili su Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.