Crna Gora dobila i drugog predstavnika u ABA ligi!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora dobila i drugog predstavnika u ABA ligi!

Osveženje u ABA ligi ovog leta stiže iz Crne Gore!

Naredne sezone u regionalnoj ABA ligi takmičiće se i ekipa Sutjeske iz Nikšića.

Tu vest su danas objavile podgoričke ''Vijesti'', pozivajući se na informacije iz klupskog rukovodstva.

Naime, uslov da Sutjeska izađe na ''Jadran'' je da klub uplati kotizaciju od 150.000 evra. Oni su to u najvećem delu i učinili, uplatili su 100.000 evra, ostatak će narednih dana, pa ne bi trebalo da bude dileme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko debija Nikšićana u ABA ligi.

Sutjeska će u ABA ligi zauzeti mesto Širokog, a ovo je prvi put još od 2004. godine da Crna Gora ima dve ekipe u regionalnoj ligi. Tada je uz Budućnost učestvovao i cetinjski Lovćen.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ROKADA: Crnogorci umesto Hercegovaca u ABA ligi

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2015

Nakon što je Široki najavio da ne želi da uplati kotizaciju od čak 150 hiljada evra čelnici ABA lige su brzopotezno pronašli zamenu za tim iz Hercegovine.. . Prvi put u istoriji postojanja kluba u regionalčnog takmičenja će igrati nikšićka Sutjeska koja je već na račun ABA lige uplatila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.