Čović novi predsednik Zvezde?

Izvor: B92, 05.Jul.2011, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović novi predsednik Zvezde?

Nebojša Čović kandidovaće se za predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda, potvrdio je Mirko Pavlović, generalni menadžer crveno-belih.

Pavlović je za "Sportski žurnal" potvrdio da je sednica sednica Skupštine sa Malog Kalemegdana zakazana za petak od 17 časova.

Sednica Skupštine je zakazana. Na inicijativu Radne grupe, zakazao ju je potpredsednik Vladan Simeunović, i to za petak u 17 časova. Održavanje Skupštine automatski znači kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mandata Radne grupe koja je formirana pred kraj sezone. Skupština će zasedati prema normativnim aktima, očekujem da će na njoj biti formirana rukovodeća tela i da će klub dobiti predsednika", rekao je Pavlović.

Pavlović je dodao da je za sada samo jedan kandidat.

U klub je stigao samo jedan zahtev za preuzimanje dokumentacije za kandidacioni postupak, i to od Nebojše Čovića. Nisam informisan da li ima drugih kandidata, samo taj zahtev je stigao", istakao je Pavlović.

Predstojeća sednica i sama kandidatura Čovića mogla bi da znači konačni rasplet višegodišnjih pregovora prvog čoveka FMP–a i Crvene zvezde. Već nekoliko godina unazad na kraju svake sezone izvlači se priča kako bi najbolje rešenje za Zvezdu bio dolazak Čovića. Pre nekoliko godina, tadašnja Radna grupa je obavila i seriju sastanaka sa Čovićem, ali tada do dogovora nije došlo. Da li se nešto promenilo od tada do danas, videćemo u petak.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović dolazi na čelo KK Crvena zvezda

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2011

Nebojšа Čović kаndidovаće se zа predsednikа košarkaškog kluba Crvena zvezda, potvrdio je generаlni menаdžer crveno-belih Mirko Pаvlović.

Nastavak na Radio 021...

Čović se kandidovao za predsednika Zvezde

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2011

Nebojša Čović preuzeo dokumentaciju i za sada je jedini kandidat za prvog čoveka crveno - belih. Sednica zakazana za petak.

Nastavak na Sportske.net...

Čović, najzad, predsednik Crvene zvezde?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2011

Nebojša Čović kandidovaće se za predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda, potvrdio je generalni menadžer kluba Mirko Pavlović...Pavlović je u izjavi za "Sportski žurnal" najavio sednicu Skupštine kluba, zakazanu za petak u 17 sati u prostorijama na Malom Kalemegdanu..."Zakazana je sednica...

Nastavak na Vesti-online.com...

Čović za B92: "Sada ili nikada"

Izvor: B92, 05.Jul.2011

Već godinama se spominje plan o fuziji FMP Železnika i Crvene zvezde, a novi zaplet priča je dobila ovog leta...Nebojša Čović rekao je u intervjuu za B92 da je tražio dokumentaciju na osnovu koje će odlučiti da li će se u petak kandidovati za predsednika Zvezde...Takođe, Čović kaže da bi...

Nastavak na B92...

Čović: Videću da li vredi dolaziti u Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Jul.2011, 01:00

Vest da će se Nebojša Čović kandidovati za predsednika Crvene zvezde, pa još i da je jedini kandidat za tu funkciju, obradovala je sve navijače kluba sa Malog Kalemegdana. Već godinama unazad simpatizeri crveno–belih čekaju tu vest.. . Međutim, pojavilo se jedno ali… Nebojša Čović se...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.