Čović za B92: Sada ili nikada

Izvor: B92, 05.Jul.2011, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović za B92: "Sada ili nikada"

Već godinama se spominje plan o fuziji FMP Železnika i Crvene zvezde, a novi zaplet priča je dobila ovog leta.

Nebojša Čović rekao je u intervjuu za B92 da je tražio dokumentaciju na osnovu koje će odlučiti da li će se u petak kandidovati za predsednika Zvezde.

Takođe, Čović kaže da bi Zvezda u sistemu bila "prvi klub", da je vodio okvirne razgovore sa Svetislavom Pešićem o njegovom povratku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na mesto trenera Zvezde, kao i da očekuje pomoć države u skladu sa novim Zakonom o sportu.

"Nisam se još uvek kandidovao za predsednika KK Crvena zvezda. Po saznanju da će se u petak održati Skupština CZ, ja sam zatražio od generalnog menadžera, gospodina Mirka Pavlovića da mi dostavi dokumentaciju na osnovu koje bih mogao da vidim postoje li uslovi za moju kandidaturu. Tražio sam Statut po kojem će se sprovoditi skupština i izbori, zatim pravilnike i poslovnike u vezi sa izbornom procedurom, koji su organi kluba koji će se birati u petak i izveštaj o radu i poslovanju kluba u prethodnom periodu. To je nešto što mora da se prouči i da se na osnovu toga donese odluka o kandidaturi. Time će se konačno na ovaj ili onaj način završiti cela ta priča koja neumesno traje već pet-šest godina i pojavljuje se svakog leta”, rekao je Čović za B92.

Kompletni intervju sa Nebojšom Čovićem pročitajte ovde.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.