Čolo kompletira odbranu  Tripije od sledeće sezone u crveno-belom dresu

Izvor: B92, 17.Jul.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čolo kompletira odbranu " Tripije od sledeće sezone u "crveno-belom" dresu

Engleski fudbaler Kiran Tripije zvanično je novi igrač Atletika iz Madrida.

Tripije u Madrid stiže iz Totenhema u transferu vrednom 22 miliona evra.

Englez, koji igra na poziciji desnog beka, karijeru ze započeo u Barnliju odakle je 2015. godine prešao u Totenhem u kojem se afirmisao kao pouzdan defanzivac.

U Totenhemu je proveo četiri godine i za to vreme je bio gotovo uvek standardan u prvom timu.

U karijeri nije uspeo još uvek da osvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neki veći trofej, a ističe se finale Lige šampiona koje je ove godine Totenhem igrao protiv Liverpula i treće mesto osvojeno sa reprezentacijom na svetskom prvenstvu prošle godine.

Klub iz Madrida je na ovaj način kompletirao desnu stranu odbrane, a Tripije će se na poziciji desnog beka pridružiti Meksikancu Santijago Arijasu.

Atletiko je ovako nastavio da troši ovog leta i premašio sumu od 200 miliona evra, pošto su u klub nešto ranije stigli Ektor Erera, Renan Lodi, Felipe, Žoao Feliks, Markos Ljorente kao i srpski napadač Ivan Šaponjić.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Superligaši, požurite - Babić je slobodan igrač!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2019, 15:44

Fudbaler koji je tokom svoje karijere igrao odlično u Vojvodini i Radničkom iz Niša, ponovo je slobodan igrač...Siniša Babić je svojevremeno igrao odlično u Vojvodini, mnogi se sećaju njegovog gola protiv Dinama iz Bresta koji je bio dovoljan za plej-of u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a kasnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.