Superligaši, požurite - Babić je slobodan igrač!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superligaši, požurite - Babić je slobodan igrač!

Fudbaler koji je tokom svoje karijere igrao odlično u Vojvodini i Radničkom iz Niša, ponovo je slobodan igrač.

Siniša Babić je svojevremeno igrao odlično u Vojvodini, mnogi se sećaju njegovog gola protiv Dinama iz Bresta koji je bio dovoljan za plej-of u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a kasnije je bio odličan i u dresu Radničkog iz Niša kada se dešavalo i da bude igrač kola Super lige Srbije.

Ipak, njegovu karijeru su isprepretale povrede kada je to bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najvažnije i kada je iz Vojvodine prešao u grčku Larisu.

Kasnije se vratio u srpski fudbal i to u Radnički iz Niša, da bi prethodnih nekoliko meseci igrao za FK Krupu na Vrbasu sa kojom nije produžio saradnju.

Babić je sada ponovo slobodan igrač, a uskoro ćemo saznati i gde bi mogao ovaj 28-godišnji krilni fudbaler da nastavi karijeru. Nema sumnje, zainteresovanih itekako ima.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.