Čolo Simeone: Igramo u skladu sa svojim karakteristikama, branimo se, ali i stvaramo šanse

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čolo Simeone: Igramo u skladu sa svojim karakteristikama, branimo se, ali i stvaramo šanse

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone, posle sinoćnjeg remija (1:1) sa gradskim rivalom Realom u prvom meču španskog Superkupa, rekao je da su šanse u revanšu podjednake.

Real je poveo u 81. minutu golom kolumbijskog reprezentativca Hamesa Rodrigeza, a sedam minuta kasnije izjednačio je Raul Garsija. Čolov tim pokazao je da i pored odlazak nekih bitnih igrača nije promenio fizionomiju, da će i dalje igrati čvrst, agresivan i iznad svega takmičarski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbal, za koji se ispostavilo da je prošle sezone doneo sjajne rezultate Jorgandžijama.

"Počeli smo utakmicu u skadu sa karakteristikama tima koji imamo. Igrali smo kako smo želeli, branili smo se i imali tri - četiri šanse za gol. Real je postigao pogodak na kraju, ali uprkos tome imali smo snage da izjednačimo i šanse su sada 50:50", rekao je Simeone.

On je pohvalio partije Marija Mandžukića i mladog Saula, koji su prvom poluvremenu propustili prilike da zatresu mrežu Ikera Kasiljasa.

Revanš meč na programu je u petak od 23 sata na stadionu Visente Kalderon.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Odjeci Superkupa: Simeone zadovoljan, u Realu odahnuli zbog Ronalda

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2014

Atletiko je bliži osvajanju Superkupa posle remija u prvoj utakmici na "Santjago Bernabeuu" (1:1). .. Dijego Godin (Atletiko) je nadvisio Karvahala i Pepea (Real) u borbi za loptu.. ..Pre početka utakmice je odata počast legendi "kraljevskog kluba" i svetskog fudbala Alfredu di Stefanu, a onda su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.