Ćiro Blažević podneo ostavku u Zagrebu jer ga klub nije ispoštovao

Izvor: Blic, 20.Dec.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćiro Blažević podneo ostavku u Zagrebu jer ga klub "nije ispoštovao"

Hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević podneo je ostavku na mesto trenera fudbalskog kluba Zagreb zbog neispunjenih ugovornih obaveza kluba.

Blažević je nakon sastanka sa predsdnikom kluba Draženom Medićem rekao da mu je žao što napušta klub, ali da je na takvu odluku prišiljen.

"Predsedniku sam upravo rekao da sam bivši trener Zagreba. Žao mi je što odlazim, ovde bih napravio čudo, ali nažalost na to sam prisiljen", rekao je Blažević, a prenosi hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mediji.

Blažević je 6. novembra ove godine preuzeo Zagreb, ali je vec nakon mesec i po dana podneo ostavku.

On je u veoma teškom rasporedu utakmica, Zagreb predvodio na pet mečeva, a najveći uspeh zabeležio je protiv aktuelnog prvaka Hrvatške Dinama iz Zagreba, dok je još trijumfovao protiv Istre, remizirao sa Cibalijom te izgubio od Hajduka iz Splita i Slaven Bleupa.

Zagreb nakon 19. kola hrvatskog šampionata zauzima poslednje mesto u ligi sa 16 bodova, svega tri manje od sigurne zone.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.