Cirbes: Andora namučila i Barsu, moramo biti koncentrisani

Izvor: B92, 16.Okt.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirbes: Andora namučila i Barsu, moramo biti koncentrisani

Košarkaši Crvene zvezde u dvorani „Aleksandar Nikolić" od 19 časova dočekuju ekipu Andore, u trećem kolu Evrokupa.

Izabranici trenera Milana Tomića imaju dve pobede na startu takmičenja, protiv Ulma i Monaka i želja im je da i protiv španske ekipe prikažu dobru igru uz, natavno, pobedu.

Španski tim je u prošloj sezoni bio jedno od najprijatnijih iznenađenja ACB Lige, a odličnu partiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prikazali su i prošle nedelje u duelu sa Brešom.

Andora uz pobedu ima i jedan poraz, i to od ekipe Galatasaraja, a u timu su i nekadašnji košarkaši Crvene zvezde, Oliver Stević i Dilan Enis. ’’Nepredvidiva ekipa koja je igrala sa Barselonom utakmicu na jedan posed i praktično izgubila dobijeno. Andora je tim koji može da odigra vrlo dobro, sa druge strane izgubili su prethodni meč u prvenstvu od Manrese i očekujem da pokažu reakciju. Imaju odličan roster sa dosta stranaca koji igraju dugo u Evropi. Mi moramo da odigramo kvalitetnu, ozbiljnu utakmicu kako bismo dobili ovaj meč’’, izjavio je trener Crvene zvezde Milan Tomić. I Majk Cirbes očekuje da crveno-beli obraduju navijače, ali je istakao da se protivnik ne sme shvatiti olako. ’’Igramo protiv rivala koji nastupa u jednoj od najjačih liga u Evropi. Iza sebe imaju odličnu utakmicu protiv Barselone koja je dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta. Moraćemo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta da bismo nastavili pobednički niz’’, poručio je centar Crvene zvezde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Perfektna Zvezda savladala i Andoru za 9/9!

Izvor: B92, 16.Okt.2018

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Morabank Andoru na domaćem terenu rezultatom 85:79 (16:17, 26:18, 16:25, 25:21) u trećem kolu Evrokupa...Zvezda je zabeležila devetu pobedu u sezoni, iako su odigrali meč sa dosta oscilacija, i imaju perfektan učinak (Evrokup 3-0)...Crveno-beli su ugostili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.