Nova vest
Košarka

Utorak, 16.10.2018.

10:57

Cirbes: Andora namučila i Barsu, moramo biti koncentrisani

Košarkaši Crvene zvezde u dvorani „Aleksandar Nikolić" od 19 časova dočekuju ekipu Andore, u trećem kolu Evrokupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Cirbes: Andora namučila i Barsu, moramo biti koncentrisani
Foto: Starsport

Izabranici trenera Milana Tomića imaju dve pobede na startu takmičenja, protiv Ulma i Monaka i želja im je da i protiv španske ekipe prikažu dobru igru uz, natavno, pobedu.

Španski tim je u prošloj sezoni bio jedno od najprijatnijih iznenađenja ACB Lige, a odličnu partiju prikazali su i prošle nedelje u duelu sa Brešom.

Andora uz pobedu ima i jedan poraz, i to od ekipe Galatasaraja, a u timu su i nekadašnji košarkaši Crvene zvezde, Oliver Stević i Dilan Enis.

’’Nepredvidiva ekipa koja je igrala sa Barselonom utakmicu na jedan posed i praktično izgubila dobijeno. Andora je tim koji može da odigra vrlo dobro, sa druge strane izgubili su prethodni meč u prvenstvu od Manrese i očekujem da pokažu reakciju. Imaju odličan roster sa dosta stranaca koji igraju dugo u Evropi. Mi moramo da odigramo kvalitetnu, ozbiljnu utakmicu kako bismo dobili ovaj meč’’, izjavio je trener Crvene zvezde Milan Tomić. I Majk Cirbes očekuje da crveno-beli obraduju navijače, ali je istakao da se protivnik ne sme shvatiti olako. ’’Igramo protiv rivala koji nastupa u jednoj od najjačih liga u Evropi. Iza sebe imaju odličnu utakmicu protiv Barselone koja je dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta. Moraćemo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta da bismo nastavili pobednički niz’’, poručio je centar Crvene zvezde.

Zvezda je u odličnoj seriji, večeras u Pionir u okviru Evrokupa stiže Andora, a kvota da će crveno-beli slaviti s više od 9,5 razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Andora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu