Izvor: RTS, 22.Jan.2022, 15:25

Čilić nadigrao Rubljova za oslinu finala

Hrvatski teniser Marin Čilić nadigrao je Andreja Rubljova sa 3:1 (7:5,7:6 /7-3/, 3:6, 6:3) i priredio svojevrsno iznenađenje već u trećem kolu eliminišući petog nosioca na turniru Australijan opena. Za plasman u četvrtfinale Čilić će se boriti sa Feliksom Ože-Alijasimom.
Marin Čilić je dobro ušao u meč i u vrlo ravnopravnom duelu uspeo da nadigra Rubljova u finišima prvog i drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << seta.

Poveo je sa 3:1 i u trećem setu ali je peti nosilac turnira uspeo da načini preokret i potom ubedljivo osvoji set za smanjenje na 2:1 i povratak u meč.
U četvrtom setu hrvatski teniser nije dozvolio iznenađenje i sigurnim servisima i odličnom igrom obezbedio je konačnu pobedu i plasman u osminu finala na turniru.
U borbi za četvrtfinale Čilić će se nadmetati sa Feliksom Ože-Alijasimom 21-godišnjim Kanađaninom koji je izgubio samo šest gemova u duelu sa Danom Evansom.
Njih dvojica su do sada tri puta odmeravali snače i sva tri puta je slavio Hrvatski teniser koji će biti favorit u ovom meču.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čilić izbacio Rubljova za osminu finala AO

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2022

Hrvatski teniser Marin Čilić napravio je danas iznenađenje u trećem kolu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je eliminisao petog nosioca, Rusa Andreja Rubljova sa 7:5, 7:6(3), 3:6, 6:3.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.