Cicipas se oprostio od Šangaja, novo finale za Medvedeva!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cicipas se oprostio od Šangaja, novo finale za Medvedeva!

Medvedev je teniser koji je možda i u najboljoj formi u ovom trenutku.

Danil Medvedev nastavlja da melje.

Ruski teniser je uspeo da savlada i grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa sa 7:6 (5) i 7:5 u polufinalnom meču u Šangaju i tako se plasirao u finale ovog turnira.

U finalu će igrati protiv boljeg iz duela Beretini-Zverev.

Medvedev će značajno popraviti svoj bodovni saldo, a u slučaju osvajanja turnira mogao bi da priđe trećeplasiranom Federeru na "samo" 1000 bodova razlike.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zverev protiv Medvedeva u finalu mastersa u Šangaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2019

Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se danas u finale turnira u Šangaju...Zverev je u polufinalu pobedio Matea Beretinija iz Italije sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4)...Protivnik u sutrašnjem finalu biće mu Danil Medvedev iz Rusije...Medvedev je prethodno pobedio Stefanosa Cicipasa i tako obezbedio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.