Cicipas: Navijam za mlađe, ali ne bih da prognoziram, loš sam u tome

Izvor: B92, 06.Jun.2023, 23:50

Cicipas: Navijam za mlađe, ali ne bih da prognoziram, loš sam u tome

Stefanos Cicipas bio je razočaran posle poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Posle 135 minuta igre poražen je od prvog tenisera sveta, Karlosa Alkarasa, 6:2, 6:1, 7:6 (5).

"Nemam mnogo stvari da vam kažem, igrao je fantastično, probaću malo više da spavam pre mečeva, izgleda da pomaže", rekao je Grk.

Na pitanje za koga će navijati u polufinalu, orgovorio je kratko i jasno:

"Navijam za mlađe".

Pokušao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da objasni šta u četvrtfinalu nije bilo kako treba.

"Raspored je drugačiji, igrao sam uveče, poremetio sam raspored spavanja, a to je veoma važno za oporavak. Pravio sam greške ranije, kao kada sam igrao protiv Novaka u Bersiju pre nekoliko godina. Karlos igra sjajno, zaslužio je pobedu, smeta mi što je nespavanje uticalo na mene i to je to".

Još jedom je potvrdio da neuspehe na terenu ne zaboravlja tako lako.

"Da li me pogađa poraz? Da, jer to pokazuje da mi je stalo. Tenis mi znači mnogo, nije lepo kada se ovakve stvari dese. Bitno je da si okružen ljudima koji razumeju, posebno oni bliži. Nije bilo zabavno na terenu u prva dva seta, bio sam isključen, kao da sam spavao. Ne želim da se ovako nešto ponovi".

Nije se usudio da ozbiljnije prognozira ishod meča Alkarasa i Đokovića.

"Novak ima iskustvo, Karlos ima noge i trči kao Brzi Gonzales i u stanju je da šalje jake udarce, drugi voli da kontroliše stvari na terenu i da tera protivnika da trči. Ne bih da dajem prognoze. Loš sam u tome", zaključio je Cicipas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.