Česi svim snagama na Srbiju

Izvor: RTS, 27.Mar.2012, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Česi svim snagama na Srbiju

Česi se ozbiljno pripremaju za duel sa Srbijom. Mobilisali su sve snage i dočekaće našu selekciju u najjačem sastavu. Meč se igra na podlozi od šljake, na programu je od 6. do 8. aprila u O2 areni.

Sedmi teniser sveta Tomaš Berdih predvodiće reprezentaciju Češke u susretu četvrtfinala Dejvis kupa protiv Srbije, a uz njega u timu će biti i Radek Stepanek, Lukaš Rosol i specijalista za dubl František Čermak, saopštio je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Teniski savez te zemlje.

 

Isti sastav pobedio je u prethodnom duelu Italiju sa 4:1 i suprotsatviće se Srbiji na svom terenu u O2 areni u glavnom gradu Češke. Meč, koji će se po izboru domaćina igrati na podlozi od šljake, na programu je od 6. do 8. aprila.

Obe reprezentacije imaju po jednu titulu Dejvis kupa. Česi su bili najbolji 1980. kao Češkoslovačka dok je Srbija pobedila 2010. kada je savladala Francusku u Beogradskoj areni.

Na putu ka tom trofeju Srbija je u polufinalu savladala upravo Češku sa 3:2.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.