Česi poveli u finalu Dejvis kupa, Špancima potrebne dve pobede u singlu za salataru

Izvor: Blic, 17.Nov.2012, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Česi poveli u finalu Dejvis kupa, Špancima potrebne dve pobede u singlu za "salataru"

Teniska reprezentacija Češke povela je sa 2:1 protiv Španije, pošto su u duelu parova Tomaš Berdih i Radek Štepanek savladali Marsela Granoljersa i Marka Lopesa sa 3:1 (3:6, 7:5, 7:5, 6:3).

Španija je povela pošto je David Ferer savladao Radeka Štepaneka sa 3:0 u setovima, ali je potom Tomaš Berdih doneo izjednačenje pobedom nad Nikolasom Almagrom sa 3:2.

U nedelju će se ponovo igrati mečevi u singlu: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Berdih - Ferer i Štepanek - Almagro. Španija brani trofej osvojen prošle godine i mora da slavi u oba preostala singl duela ako hoće da "salatara" ostane u njihovom vlasništvu.

Povezane vesti: Čehe predvode Berdih i Stepanek, a Špance Ferer i Almagro
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Česi poveli protiv Španije u finalu Dejvis kupa

Izvor: Press, 17.Nov.2012

Teniska reprezentacija Češke povela je danas sa 2:1 protiv Španije, pošto su u duelu parova Tomaš Berdih i Radek Štepanek savladali Marsela Granoljersa i Marka Lopesa sa 3:1 (3:6, 7:5, 7:5, 6:3)..Španija je juče povela pošto je David Ferer savladao Radeka Štepaneka sa 3:0 u setovima, ali je...

Nastavak na Press...

Češka povela 2:1

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Nov.2012

Reprezentacija Češke povela je sa 2:1 protiv Španije, pošto su u duelu parova Tomaš Berdih i Radek Štepanek savladali Marsela Granoljersa i Marka Lopesa sa 3:1 (3:6, 7:5, 7:5, 6:3).. Španija je u petak povela pošto je David Ferer savladao Radeka Štepaneka sa 3:0 u setovima, ali je potom Tomaš...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.