Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 16:44

Čerčesov neće da ode, a neće da ga oteraju

Selektor Rusije rekao igračima da se spreme za nastavak kvalifikacija

Kada je pukla petica po leđima Rusije na beogradskoj Marakani od Srbije u Ligi nacija, obrušili su se novinari na Stanislava Čerčesova i tražili njegovu ostavku. On je rekao da je neće podneti. I ostao je evo do Evropskog prvenstva.

Rusija je doživela krah na EP, ispala je u grupnoj fazi sa samo tri osvojena boda protiv Finske (1:0), pa je opet krenuo pritisak na Čerčesova da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mora da ode.

Kako piše Sport Ekspres, brka na klupi Zbornaje i ovog puta je poručio da nema nameru da ode sa mesta selektora. Štaviše, on je u Novogorsku, u bazi reprezentacije za EP, rekao igračima na rastanku da se polako spremaju za septembar i za nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Toliko o tome koliko Čerčesov pomišlja na odlazak.

A, da će nekadašnji golman reprezentacije verovatno ostati selektor i dalje može se naslutiti iz izjave Vjačeslava Koloskova, predsednika Fudbalskog saveza Rusije, koji je na tu temu rekao da u fudbalskoj Rusiji nema dovoljno kvalitetnog trenera koji bi mogao da bude novi selektor i da unapredi igru reprezentacije.

Zato, do daljeg – Čerčesov.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.