Stanislav Čerčesov (©Reuters)
Stanislav Čerčesov (©Reuters)

Čerčesov neće da ode, a neće da ga oteraju

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.06.21. | 16:36

Selektor Rusije rekao igračima da se spreme za nastavak kvalifikacija

Kada je pukla petica po leđima Rusije na beogradskoj Marakani od Srbije u Ligi nacija, obrušili su se novinari na Stanislava Čerčesova i tražili njegovu ostavku. On je rekao da je neće podneti. I ostao je evo do Evropskog prvenstva.

Rusija je doživela krah na EP, ispala je u grupnoj fazi sa samo tri osvojena boda protiv Finske (1:0), pa je opet krenuo pritisak na Čerčesova da mora da ode.

Izabrane vesti

Kako piše Sport Ekspres, brka na klupi Zbornaje i ovog puta je poručio da nema nameru da ode sa mesta selektora. Štaviše, on je u Novogorsku, u bazi reprezentacije za EP, rekao igračima na rastanku da se polako spremaju za septembar i za nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Toliko o tome koliko Čerčesov pomišlja na odlazak.

A, da će nekadašnji golman reprezentacije verovatno ostati selektor i dalje može se naslutiti iz izjave Vjačeslava Koloskova, predsednika Fudbalskog saveza Rusije, koji je na tu temu rekao da u fudbalskoj Rusiji nema dovoljno kvalitetnog trenera koji bi mogao da bude novi selektor i da unapredi igru reprezentacije.

Zato, do daljeg – Čerčesov.


tagovi

RusijaStanislav Čerčesov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara