Čelsi završio još jedan posao, ovo na kraju neće biti nimalo loše!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi završio još jedan posao, ovo na kraju neće biti nimalo loše!

Ako Sari ostvari namere, uz ostanak najboljeg igrača, čini se da će Čelsi imati odličnu ekipu!

Kako sada stvari stoje, Čelsi je ipak na putu da napravi veoma dobar tim za sledeću sezonu. Kurtou će prodati, ciljaju ili povratak Čeha iz Arsenala ili Šmajhela iz Lestera. I dalje se provlače priče o Alisonu iz Rome, ali čini se da je Sariju potrebniji novac za druga pojačanja.

On insistira na Ruganiju i Iguainu i taj posao će biti završen za sumu nešto veću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 100 miliona evra, čime bi Juve isplatio obeštećenje za Ronalda.

Pred vratima je Rus Golovin klubovi su se dogovorili, on je gledao ka Juventusu, imao ponudu Monaka, na kraju će ipak otići u Čelsi.

To bi moglo da znači odlazak Drinkvotera, Loftus-Čika, možda i Fabregasa, a Sari posle Žorginja planira da dovede još par igrača. Traži desnog spoljnog, mada ima Aspilikuetu, ali u formaciji 3-5-2 potreban mu je ofanzivniji igrač.

Ostaće Kante, Vilijan i po svemu sedeći Azar što je bila očajnička želja Italijana, na prodaju su Morata i Bačuaji ili Žiru, pre će biti ovaj prvi.

Klub bi mogli da napuste i Kejhil i David Luiz, ne želi da gomila igrače, a Zapakosta možda ostane jer nema pravih ponuda, očekivala se iz Intera, ali ništa od toga.

Na kraju, ako ostvari svoje planove, sa četvoricom ili petoricom novih igrača, zadrži Vilijana i Azara, Sari će imati odličan tim, mada ne i mnogo vremena da ih uigra jer šampionat počinje za tri nedelje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.