Godin - Dani odluke, emocije ili izazov karijere?

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godin - Dani odluke, emocije ili izazov karijere?

Delegacija otputovala na pregovore, ovo bi bila velika šansa karijere za Urugvajca, ali hoće li pobediti emocije?

Dijego Godin je pred odlukom.

Samo dve su opcije, produžetak ugovora sa Atletikom, Simeone insistira da ostane, ili odlazak u Juventus.

Madriđani računaju na emocije "Kaudilja", on ima klauzulu od 20 miliona evra koju će Italijani lako platiti, a Atletiko će izjednačiti svaku ponudu Juventusa kada je ugovor Urugvajca u pitanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Za njega je Italija svakako izazov, veteran ima 32 godine, u Juventusu bi ostao tri sezone, formirao partnerstvo sa Kjelinijem ili Benatijom, pošto se očekuje da će Juventus prodati Ruganija.

Dolaskom Godina Juve bi zatvorio ionako strašnu odbranu, a jasno je da fudbalera privlači mogućnost napada na Ligu šampiona.

Ipak finale se igra na stadionu Atletika, direktor Juventusa Paratići putuje u Madrid da ubedi Godina da je ovo prava prilika da učestvuje u stvaranju istorije, a Atletiko bi morao da nađe zamenu. Ako ode Godin, oni bi se prema informacijama iz Španije okrenuli našem Blekiju Milenkoviću.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi završio još jedan posao, ovo na kraju neće biti nimalo loše!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018

Ako Sari ostvari namere, uz ostanak najboljeg igrača, čini se da će Čelsi imati odličnu ekipu!..Kako sada stvari stoje, Čelsi je ipak na putu da napravi veoma dobar tim za sledeću sezonu. Kurtou će prodati, ciljaju ili povratak Čeha iz Arsenala ili Šmajhela iz Lestera. I dalje se provlače...

Nastavak na Sportske.net...

Dogovoreno! Šansa karijere za Nikolu Kalinića: Čolo tražio, Ramadani završio

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2018

Posle višednevnih pregovora, dogovoren je transfer Nikole Kalinića iz Milan u Atletiko iz Madrida! Madriđani će dovesti Hrvata na pozajmicu iz Milana za 2.500.000 evra, a na kraju sezone imaju obavezu da ga otkupe za 17.500.000 evropskoih novčanica. Dakle, ukupno će platiti 20.000.000 evra za njega....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.