Čelsi ubedljiv u Kijevu za četvrtfinale LE, prošli Napoli i Valensija

Izvor: Beta, 14.Mar.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi ubedljiv u Kijevu za četvrtfinale LE, prošli Napoli i Valensija

Fudbaleri Čelsija plasirali su se večeras u četvrtfinale Lige Evropa, a plasman u narednu fazu obezbedili su Napoli i Valensija.Čelsi je večeras na gostovanju u Kijevu u revanš utakmici osmine finala pobedio Dinamo sa 5:0, te tako ukupnim rezultatom 8:0 izborio plasman u četvrtfinale Lige Evropa."Plavci" su u Kijevu slavili golovima Olivijea Žirua u petom, 33. i 59. minutu, Markosa Alonsa u prvom minutu sudijske nadoknade vremena prvog poluvremena i Kaluma Hadsona-Odoija u 78.Napoli je na gostovanju protiv Salcburga bio u prednosti, ali je na kraju izgubio sa 3:1, Italijanski tim je i pored poraza izborio plasman u četvrtfinale, pošto je prošlog četvrtka na svom terenu slavio sa 3:0, te se ukupnim rezultatom 4:3 domogao naredne faze.Vodeći gol za "napolitance" postigao je Arkadijuš Milik u 14. minutu, da bi preokret Salcburgu doneli Munas Dabur u 25, Fredrik Fuldbransdsen u 65. i Kristof Lajtgeb u 92.Valensija je bila nadomak eliminacije, ali je ipak u sudijskoj nadoknadi vremena uspela da dodje do izjednačenja i konačnoh ishoda od 1:1 protiv Krasnodara. U prvoj utakmici pre nedelju dana Valensija je pobedila sa 2:1.Krasnodar je poveo golom Magomed-Šapi Sulejmanov u 85. minutu, da bi u trećem minutu sudijske nadoknade vremena veliko slavlje španskoj ekipi doneo ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi ubedljiv u Kijevu za četvrtfinale LE, prošli Napoli i Valensija

Izvor: Danas, 14.Mar.2019

Fudbaleri Čelsija plasirali su se večeras u četvrtfinale Lige Evrope, a plasman u narednu fazu obezbedili su Napoli i Valensija. Članak Čelsi ubedljiv u Kijevu za četvrtfinale LE, prošli Napoli i Valensija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Benfika eliminisala zagrebački Dinamo, Arsenal i Ajntraht idu dalje

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2019, 09:33

Fudbaleri Benfike plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope nakon što su poslije produžetaka ukupnim rezultatom 3:1 eliminisali zagrebački Dinamo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.