Čelsi u finalu, odveo ga Ivanović

Izvor: Mondo, 28.Jan.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi u finalu, odveo ga Ivanović

Golom kapitena "orlova" na početku prvog produžetka Čelsi pobedio Liverpul 1:0 u polufinalu Liga kupa. Prvi meč pre sedam dana završen 1:1.

Foto: AP Photo/Rui Vieira

Čelsi i Žoze Murinjo slave Branislava Ivanovića!

Kapiten Srbije bio je čovek odluke u revanšu polufinala Liga kupa između "plavaca" i Liverpula. Posle 1:1 na Enfildu pre sedam dana, dva tima su u utorak uveče vodila veliku bitku na Stamford Bridžu, a pobednika je odlučio defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Čelsija u 94. minutu.

 Vilijan je perfektno izveo "slobodnjak", Ivanović je pobegao svojim čuvarima i potpuno sam, na pet-šest metara od gola, trznuo glavom i pogodio mrežu.

Imao je Liverpul još skoro pola sata da preokrene rezultat ili barem stigne do penala, ali nije uspeo. Čelsi je u finalu, a tamo će na Šefild junajted ili Totenhem.

Prvi meč u Londonu završen je pobedom "pevaca" 1:0.

Nemanja Matić i Branislav Ivanović odigrali ceo meč za "plavce", dok je Lazar Marković u 70. minutu duela ustupio mesto u timu Mariju Baloteliju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.