Čelsi krenuo po zlatnog momka Nemačke, žrtvuju se čak šestorica?

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 13:39

Čelsi krenuo po 'zlatnog momka' Nemačke, "žrtvuju" se čak šestorica?

Sledi pravi egzodus sa "Bridža".

Bajern Minhen je odustao od angažovanja Kaia Haverca, te imamo jasnog favorita za njegov naredni klub. Čelsi je u par navrata potvrdio interesovanje za dvadesetjednogodišnjaka, ali jasno da će cena biti paprena.

Haverc ove sezone ima sedamnaest golova i devet asistencija, do kraja ugovora sa "farmaceutima" je ostalo još dve godine te ga tim sa "Baj Arene" procenjuje na sumu od preko 80 miliona evra.

"Plavci" su se dobrano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << istrošili kupovinama Vernera i Zijeha a tek predstoji i bitka za levog beka, prvi favorit je (pre)skupi Ben Čilvel iz Lester Sitija. Vratimo se Havercu, Čelsi ima previše igrača koji ne figuriraju za prvi tim ili uopšte nisu u klubu.

Ekspres prenosi da će čak šest igrača napustiti London kako bi se pribavila sredstva za kupovina jednog od najtalentovanijih igrača današnjice. Oko Emersona Palmierija su već krenuli pregovori sa Interom, takođe očekuju se odlasci Bakajoka, Alonsa, Bačuaija, Kenedija i Drinkvotera.

Ukoliko Haverc 'misija' uspe, Lampard će imati neverovatan arsenal na raspologanju naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lamps ubedio Abramoviča, šestorica za jednog, pada rekord?!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 08:45

Čelsi će morati da sruši rekord, valjda će im se više isplatiti nego Baskijac. Ali, šta pre toga moraju da urade?..Čelsi neće odustati, iako se priča o odbrani, prva meta ostaje Kai Haverc. On je razgovarao sa ljudima iz Leverkuzena koji ne popuštaju, traže 100 miliona kako bi napustio klub...Real...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.