Čelsi hoće da kupi Grujića, a on bi da ostane u Zvezdi!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi hoće da kupi Grujića, a on bi da ostane u Zvezdi!

Večernje novosti prenose informaciju da šampion Engleske želi da kupi vezistu preko investicionog fonda

Odavno je poznato da Porto i Hambruger stoje u redu za Zvezdinog zlatnog omladinca Marka Grujića, a sada se u trku za supertalentovanim vezistom uključio i šampione Engleske Čelsi. Tako bar tvrde Večernje novosti uz konstataciju da klub sa Stamford Briža želi da kupi Grujića preko Investicionog fonda za dva miliona evra, te da ga potom pošalje na pozajmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Ajntraht iz Frankfurta.

„Informisan sam za ponude. Znam planove Čelsija, sigurno je da mi laska da se takvi klubovi interesuju, ali moj stav ostaje isti. Ne bih ja još u inostranstvo. Želim da ostanem u Zvezdi bar još godunu dana, da ostavim trag u klubu, da me upamte ovde po dobroj igri. To sam rekao i upravi“, jasan je u razgovoru za Večernje novosti Marko Grujić.

Zvezda je plaćenjem licence i dovođenjem pojačanja ispraznila kasu, pa treba očekivati odlazak Grujića ili kapitena Rajkovića do kraja prelaznog roka.

„Ako egzistencija kluba bude zavisila od mog odlaska, onda ću se povinovati odluci i otići. Nikad ne bih pravio kompromise kad je Zvezda u pitanju, učiniću sve ono što odgovara mom klubu“

Grujić bi vrlo brzo trebalo da dobije šansu kod novog trenera Miodraga Božovića.

„ Nisam imao pauzu, pa nisam izgubio mnogo na fizičkoj pripremljenosti. Lako se krećem, uklapam se u zahteve trenera, odgovara mi kako on gleda na fudbal i nadam se da ću imati prostora da se izborim za dobru minutažu“, optimista je mladi vezista.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

I TO JE MOGUĆE: Murinjo zove Zvezdinog fudbalera, on ne želi da ide sa Marakane!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2015

Izgleda da ni osvajač Premijer lige, Čelzi, ni njegov trener Žoze Murinjo nisu dovoljan motiv za omladinskog šampiona sveta i fudbalera Crvene zvezde Marka Grujića kako bi otišao iz Ljutice Bogdana.. . Marko Grujić svakako je na ceni od kako je sa omladinskom reprezentacijom Srbije postao šampion...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.