Čelsi angažovao Azara (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi angažovao Azara (foto)

Ne, nije greška.

Fudbalski klub iz jugozapadnog Londona danas je ozvaničio da je u njihove redove stigao Azar, ovoga puta Kilijan.

Kilijan (22) je treće dete porodice Azar, njegov najstarji brat Eden je od 2012. godine u Čelsiju i trenutno se smatra najboljim igračem kluba sa "Stamford Bridža".

Njegov stariji brat Torgan, stigao je u Čelsi kada i Eden, ali je od 2015. promenio sredinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sada je član Borusije Menhengladbah. Najmlađi član porodice Azar, Itan je trenutno član omladinske škole Tubiza, gde su sva pomenuta braća napravila svoje prve fudbalske korake.

Što se tiče Kilijana, on je nastupao u domovini u redovima Vajt Star Brisela, potom je od 2014. godine igrao za Zulte Varegem, a godinu dana kasnije se preselio u Mađarsku, gde je branio boje Ujpešta.

Do danas je u dresu Ujpešta upisao 42 nastupa.

On će se pridružiti razvojnoj ekipi "Plavaca", a očekuje se da bude u timu za utakmicu protiv Sanderlenda devetog septembra.

We have today signed Kylian Hazard, who joins up with our development squad...

👉 https://t.co/n5RHUiYUKu pic.twitter.com/rijuXW0aqm

— Chelsea FC (@ChelseaFC) 29. август 2017.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi doveo još jednog Azara

Izvor: B92, 29.Avg.2017

Londonski Čelsi saopštio je da je Belgijanac Kilijan Azar novi član 'Plavaca'...Mlađi brat Edena Azara pridružio se razvojnoj ekipi tima sa Stamford Bridža...Kilijan Azar (22) karijeru je počeo u Belgiji, a u Čelsi je stigao iz mađarskog Ujpešta...On je za Ujpešt nastupao od 2015. godine,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.