Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 20:26

"Čelični Srbin" je čovek kog zna svaki poznavalac sporta, o njemu planeta bruji, ali lepota NJEGOVE IZABRANICE je skroz nova tema (FOTO)

Samo niže uspehe naš borac.

Poslednjih nekoliko godina, kada se pomene Denver jasno je da je svima u Srbiji prva i logična asocijacija Nikola Jokić. Čovek koji već godinama demonstrira svoje igračko umeče i dominira u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu je definitivno najpoznatiji Srbin koji trenutno boravi u Denveru, možda i u celoj Americi uopšte.

O njemu se svakodnevno priča i piše i svaki njegov potez i pokret na terenu i van njega neprestano je pod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budnim okom javosti.

Ipak, oni koji prate sport ali im su im MMA i borilačke veštine ispred košarke, znaju da u Dalasu postoji još jedan Srbin o kojem neretko priča ceo sportski svet.

Reč je o "Srpskom čeliku" Bojanu Veličkoviću, borcu koji je jedan od prvih iz naše zemlje otišao u UFC.

Rođen je i odrastao je u Novom Sadu, ali je nakon toga napustio Srbiju i otišao put Amerike kako bi izgradio svoje ime, napravio karijeru.

I u tome je uspeo, ali i ako daleko od svoje zemlje, nikada nije zaboravio odakle je krenuo ka svom cilju. Nedavno je trijumfovao na "Gejm čejndžer" turniru u Pragu, pošto je u finalu "zadavio" Andreasa Mihalidisa i osvojio 300.000 eura.

Gde god da ode i šta god da radi, Bojan se trudi da na najbolji način prezentuje svoju zemlju i jedan je od mnogobrojnih "sportskih ambasadora" Srbije u svetu.

A post shared by Bojan Velickovic (@bojanvelickovicmma)

A kako izgleda njegova lepša polovina možete videti na fotografiji. Žena nestvarne lepote...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.