Cedevita savladala Mornar i obezbedila drugo mesto

Izvor: RTS, 15.Mar.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cedevita savladala Mornar i obezbedila drugo mesto

Košarkaši Cedevite savladali su na svom terenu ekipu Mornara sa 94:80 i tako obzbedili drugo mesto pred plej-of.
Cedevita je lako izašla na kraj sa ekipom Mornara i očekivano obezbedila drugo mesto pred doigravanje.

Najefikasniji u pobedi zagrebačkog kluba bio je Džejkob Pulen sa 21 poenom, dok je Eldžin Kuk dodao 18. Na drugoj strani, Dejšon Najt postigao je 13 poena.
Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je odavno obezbedila prvo mesto, pa je ostala još jedna nedoumica, ko će biti treći, a ko četvrti na kraju ligaškog dela takmičenja.
Budućnost trenutno drži treću poziciju, Partizan je četvrti, pa je crno-belima, osim pobede nad FMP-om, potrebno da "đetići" na svom terenu izgube od Cibone, što je malo verovatno.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PAO slavio u Moskvi, Feneru drama protiv Barse

Izvor: RTS, 15.Mar.2019

Košarkaši Panatinaikosa napravili su malo iznenađenje i kao gosti savladali ekipu CSKA sa 78:77, u utakmici 26. kola Evrolige. Fenerbahče, posle preokreta, na svom terenu savladao Barselonu 88:82. . Atinski "zeleni" zabeležili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.