Izvor: 025info.rs, 15.Mar.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Apatina u subotu gostuju ekipi Sutjeske

Apatinke u prolećnom delu prvenstva imaju maksimalan učinak, dok njihove protivnice odbojkašice Sutjeske još nisu uspele da ostvare nijednu pobedu u drugom delu prvenstva OK "Apatin" se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 32 osvojena boda, ŽOK "Sutjeska" se sa 3 boda nalazi na začelju tabele. U jesenjem delu prvenstva, Apatinke su savladale Sutjesku sa 3:0 u setovima.   Utakmica Sutjeska-Apatin igra se u subotu, 16. marta, od 18 sati, u Sportskoj hali u Bačkom Dobrom Polju. Meč će suditi Malenica Vuk i Horn Ela.  

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Odbojkaši Niša u subotu završavaju osnovni deo Prve lige

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2019

Poslednje kolo osnovnog dela Prve lige odbojkaši Niša, koji su obezbedili baraž za popunu Superlige, odigraće u subotu, 16. marta kada gostuju ekipi Futoga. Mečevi za baraž su 20, 23. i eventualno 26. marta...Meč protiv Futoga nema takmičarski značaj za odbojkaše Niša, ali će poslužiti kao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.