Cedevita preživela FMP

Izvor: RTS, 10.Feb.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cedevita preživela FMP

Košarkaši Cedevite savladali su FMP sa 87:85 i meču 19. kola ABA lige.
FMP nije izdržao u završnici meča. Vodio je naš tim tokom cele utakmice da bi u finišu dokaćin uspeo da stigne prednost „limenki", a minutu i 15 sekundi pre kraja trojkom Murića preokrene rezultat i stigne do trijumfa.

FMP je odlično odigrao ovaj meč, međutim ponestalo je snage, koncentracije, ali i sreće da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se u finišu sačuva prednost. Imao je FMP i šut za pobedu, ali je Pot promašio šut za tri poena.
Najefikasniji u timu FMP-a bio je upravo Pot sa 23 poena, njega su pratili Rat sa 19 i Rebec sa 16. U timu Cedevite Pulen je postigao 21 poen, Murić 18, Cobs 14.

Pobedom Cedevita je zadržala drugu poziciju na tabeli sa skorom od 14 pobeda i pet poraza. FMP je na šestom mestu sa osam trijumfa i 11 poraza.
U narednom kolu FMP dočekuje Olimpiju, dok Cedevita gostuje kod Krke.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA - Cedevita preživela "Pantere", Pot tragičar!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019

Košarkaši Cedevite preživeli su duel sa FMP Železnikom i zabeležili četrnaestu pobedu u ABA ligi. "Panteri" tri i po minuta bez poena, na kraju promašaj Pota za pobedu...Veliku šansu ispustili su košarkaši FMP-a da u Zagrebu uzmu meru favorizovanoj Cedeviti. Domaćin je na kraju slavio rezultatom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.