Ćaviju se ne sviđaju Barsini maniri, ali zna ko bi mogao da ga nasledi na terenu!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćaviju se ne sviđaju Barsini maniri, ali zna ko bi mogao da ga nasledi na terenu!

Klub je napustio jedan od glavnih arhitekata velikih uspeha u ovom veku.

Legendarni Ćavi je danas u intervjuu za Radio Kataloniju otkrio ko je bio glavni čovek u uspehu Barse kada je klub prihvatio "tiki-taka" filozofiju igre.

Španac je otkrio da to nije bio Pep Gvardiola, već doskorašnji direktor La Masije Joan Vila koji je proteklog leta napustio klub jer nije dobio ponudu za produžetak saradnje.

"Zabrinut sam zbog situacije u La Masiji, Barsa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pustila Joana Vilu a nije mi jasno zbog čega. On je čovek koji ubedljivo najviše zna o 'Barsinom načinu' od svih koje poznajem. Bio je jedan od glavnih u celom projektu tiki-take, a klub ga se tako olako rešio." otkrio je on.

Ćavi smatra da u omladinskoj školi "Blaugrane" samo jedan mladić može da postane bitan šraf u ekipi Ernestea Valverdea.

"Mi sada nemamo igrača koji bi mogao da zaigra u prvom timu iz La Masija, jedino Riki Puig. Barsa mora da mu da priliku jer može da uspe, ima sve potrebne kvalitete da bude nova zvezda Barse", istakao je Španac.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.