Ćavi: Poslao sam Kasiljasu poruku podrške, on je duša Reala

Izvor: Blic, 26.Jan.2013, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi: Poslao sam Kasiljasu poruku podrške, on je duša Reala

Jedno od najpoznatijih rivalstava u fudbalu, ono između Reala i Barselone, pada u senku kada na scenu stupi prijateljstvo igrača koji nose dresove ljutih rivala. Tako je Ćavi Ernandez poslao poruku podrške povređenom kapitenu "kraljevskog kluba" Ikeru Kasiljasu.

Golman Reala i reprezentacije Španije slomio je palac leve ruke i predstoji mu pauza od tri meseca, pa je za njega sezone praktično gotova. Madriđani su zamenu našli u dojučerašnjem čuvaru mreže Sevilje Dijegu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lopezu, a Kasiljasu je brz oporavak poželeo saigrač iz reprezentacije i zamenik kapitena Barselone.

"Još jedan problem za njih. Iker je duša i srce tima, on je njihov kapiten i biće to veliki gubitak za Real i Španiju. Često se čujem sa Kasiljasom, dopisivali smo se i poželeo sam mu sve najbolje i što brži oporavak", rekao je Ćavi.

Barselona će sa Realom igrati u polufinalu Kupa kralja, a Kasiljas će te okršaje preskočiti, kao i prvenstveni El klasiko.

Povezane vesti: Kasiljas: Nisam zabrinut zbog prednosti Barselone Ćavi: Prvenstvo nije gotovo, pritisak je na Realu Ćavi uneo razdor: Igrači Reala ne poštuju Barsine rezultate

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.