Ćavi: Još nismo osvojili titulu

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 16:14

Ćavi: Još nismo osvojili titulu

Fudbalere Barselone u utorak od 19.30 očekuje meč La Lige sa Osasunom.

Iako ekipa sa Kamp Nou stadiona ima 11 bodova prednosti nad Realom, trener Ćavi Ernandes traži od igrača da ne spuštaju tempo i da nastave da beleže pobede.

Dva tima se sastaju i u subotu u finalu Kupa kralja, nastadionu "La Kartuha" u Sevilji.

Ćavija su pitali gde bi više voleo da osvoji titulu, kod kuće ili na strani, ali on je imao jednostavan odgovor.

"Uvek je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolje kod kuće. Ipak, na nama jed a što pre obezbedimo šampionsku titulu. To još nismo uradili", kaže Ćavi.

Podsetili su ga na reči Karla Ančelotija da će biti u redu ako Barselona osviji titulu.

"I mi smo Realu čestitali prošle godine. Mi profesionalci znamo da najbolji osvaja ligu. Onaj koji ima manje problema i koji pobeđuje u kontinuitetu. Zato su kup takmičenja manje korektna od ligaških. Radimo na tome, ali hvala Ančelotiju na lepim rečima", dodao je Ćavi.

Poručio je i da se Levandovski polako vraća u formu i da je zadovoljan.

"Vraća se i ne samo golovima. Osećam jaču dinamiku kod njega. Napredovao je. Ima momenata u sezoni kada se ne osećate dobro, a napadačima su potrebni golovi da bi se dobro osećali. Rekao bih da je njegova sezona briljantna", zaključio je Ćavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.