Čanak: Mega rasterećena i opasna, ali i mi smo motivisani

Izvor: RTS, 21.Maj.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Mega rasterećena i opasna, ali i mi smo motivisani

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak, pred prvu utakmicu četvrtfinala Superlige Srbije protiv Mega Bemaksa, izjavio da je protivnik rasterećen, ali i motivisan da napravi iznenađenje.
"Pred nama je jasan put koji moramo preći kako bismo došli do željenog cilja. Igramo protiv tima koji nam je na poslednjoj utakmici, odigranoj u Kragujevcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokazao koliko možda da bude opasan. Borbeni su, veoma talentovani, igraće rasterećeno, ali im neće nedostajati motiva da dođu do pobede. Sa druge strane, motivisani ćemo biti i mi, a verujem i da podrška sa tribina neće izostati", rekao je Čanak za klupski sajt.

Kapiten Partizana Novica Veličković naglasio je karakter i talenat Meginih igrača, ali i upozorio da greške u ovoj fazi takmičenja mogu biti skupocene.
"U ovoj fazi sezone, greške se skupo plaćaju. Od sutra, pa do kraja prvenstva, moramo da igramo svaku utakmicu kao da je u pitanju peti meč finala. Protivnik nam je Mega, tim koji ima puno talenata, koji ima dobar karakter i potrebnu sportsku drskost da svakome izađe na crtu sa ambicijom da odnese pobedu. Ipak, favoriti smo mi i to je uloga koju moramo da opravdamo energičnom i pametnom igrom", rekao je Veličković.
Prva utakmica četvrtfinala Superlige između Partizana i Mega Leksa igra se u utorak od 20 sati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", a plasman u polufinale obezbediće ekipa koja prva dođe do dve pobede.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novica pre početak plej-ofa: "Svaki meč kao da je peti finalni!"

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2018

Kapiten crno-belih slikovito objasnio kakav bi pristup trebalo da ima ekipa od prve utakmice četvrtfinalne serije plej-ofa domaćeg prvenstva...Košarkaši Partizana NIS u utorak nastavljaju borbu za šampionsku titulu prvom utakmicom četvrtfinalne serije plej-ofa u kojoj će im rival biti Mega Bemax...Trener...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.