Čanak: Jasan put; Novica: Greške se skupo plaćaju

Izvor: B92, 21.Maj.2018, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Jasan put; Novica: Greške se skupo plaćaju

Trener Partizana Nenad Čanak, pred prvu utakmicu četvrtfinala Superlige Srbije, izjavio je da je Mega rasterećena, ali i motivisana da napravi iznenađenje.

"Pred nama je jasan put koji moramo preći kako bismo došli do željenog cilja. Igramo protiv tima koji nam je na poslednjoj utakmici, odigranoj u Kragujevcu, pokazao koliko možda da bude opasan. Borbeni su, veoma talentovani, igraće rasterećeno, ali im >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće nedostajati motiva da dođu do pobede. Sa druge strane, motivisani ćemo biti i mi, a verujem i da podrška sa tribina neće izostati", rekao je Čanak za klupski sajt.

Kapiten Partizana Novica Veličković naglasio je karakter i talenat Meginih igrača, ali i upozorio da greške u ovoj fazi takmičenja mogu biti skupocene.

"U ovoj fazi sezone, greške se skupo plaćaju. Od sutra, pa do kraja prvenstva, moramo da igramo svaku utakmicu kao da je u pitanju peti meč finala. Protivnik nam je Mega, tim koji ima puno talenata, koji ima dobar karakter i potrebnu sportsku drskost da svakome izađe na crtu sa ambicijom da odnese pobedu. Ipak, favoriti smo mi i to je uloga koju moramo da opravdamo energičnom i pametnom igrom", rekao je Veličković.

Prva utakmica četvrtfinala Superlige između Partizana i Mega Leksa igra se sutra od 20 sati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", a plasman u polufinale obezbediće ekipa koja prva dođe do dve pobede.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.