Čalhanolu: Što me ne pominju uz Modrića, Kazemira, Pedrija?

Izvor: B92, 03.Mar.2023, 16:03

Čalhanolu: Što me ne pominju uz Modrića, Kazemira, Pedrija?

Hakan Čalhanolu je 2017. godine stigao u Milan za 23 miliona i Bajerna, a pre godinu i po dana bez odštete je prešao kod gradskog rivala Intera.

Za Inter je u 78 utakmica postigao 11 golova uz 19 asistencija.

Turski fudbaler u razgovoru za "Gazetu delo sport" požalio se da je potcenjen u fudbalskom svetu i smatra da je jedan od petorice najboljih na svojoj poziciji.

"Za pola grada sam heroj, a druga polovina me mrzi. Svakog dana čujem pesmu Interovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijača i uvrede Milanovih. To je fudbal. Navikao sam na to", rekao je Čalhanolu pa odgovorio zašto se ne spominje češće u društvu Luke Modrića, Kazemira, Pedrija.

"Mislim da sam potcenjen. Osećam se tako. Nisam daleko od navedenih igrača. Mislim da sam u Top 5 u Evropi na svojoj poziciji. Govorim to s poniznošću. Mislim da igrači iz Premijer lige imaju veću vidljivost u svetu fudbala. Meni je bitno da napredujem. Ovo mi je najbolja sezona u životu."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VEZISTA INTER NEZADOVOLJAN: „Sto me ne pominju uz Modrića, Kazemira I Pedrija!?“

Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2023

Hakan Čalhanoglu misli da ga potcenjuju Turski igrač je stigao u Milan 2017. godine za 23 miliona iz Bajera, a pre godinu i po je prešao u gradski rival Inter bez odštete. Za neroazure je odigrao 78 utakmica, postigao 11 golova uz 19 asistencija. On je u razgovoru za ,,Gazetu delo sport’’ izjavio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.