Ćaćo: Ugledao sam se na Đorđevića i Džordana

Izvor: B92, 17.Dec.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćaćo: Ugledao sam se na Đorđevića i Džordana

Košarkaš moskovskog CSKA Serhio Rodriges rekao je koje je košarkaše voleo najviše da gleda u odrastanju.

Popularni Ćaćo je već nekoliko godina jedan od najboljih plejmejkera Evrope, a 2015. godine je osvojio Evroligu sa Real Madridom.

Ovo mu je druga sezona u timu iz Moskve i želi da se još jednom da se popne na vrh Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Rodriges je na zvaničnom Tviter profilu postavio kratki video u kojem je govorio na koje se igrače ugledao i na kraju je dao svoju idealnu startnu petorku.

"Kada sam bio dete ugledao sam se koji su igrali na poziji "jedan" ili "dva". Ti igrači su se zabavljali na terenu, i oni su: Džejson Vilijams, Alen Ajverson, naravno Majkl Džordan, Raul Lopes i Saša Đorđević", rekao je Rodriges.

Selektor reprezentacije Srbije dominirao je evropskom košarkom devedesetih godina prošlog veka, nosio je dresove mnogih velikana, a između ostalog Barselone od 1997. do 1999. i Real Madrida od 1999. do 2002. godine.

Ćaćo je izabrao i svoju postavu koja bi ovako izgledala: Džejson Vilijams, Alen Ajverson, Majkl Džordan, Lebron Džejms i Šekil O'Nil.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ćaćo Rodrigez: Đorđević mi je bio jedan od idola

Izvor: MozzartSport.com, 17.Dec.2018

Košarkaš moskovskog CSKA Serhio Rodrigez otkrio je da je Saša Đorđević bio jedan od igrača na koje se ugledao kada  je počeo da trenira košarku, a španski as odabrao je i idealnu petorku. “Kada sam bio klinac, uvek je bilo igrača koji su mi bili uzori, a igrali su na ‘mojoj’ poziciji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.