Čačani puni utisaka posle Kupa: Neverovatno iskustvo

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 20:12

Čačani puni utisaka posle Kupa: Neverovatno iskustvo

Trener Čačka 94 Đorđe Mićić i košarkaš Nikola Gašić puni su utisaka nakon polufinala KRK protiv Zvezde koja je ubedljivo slavila.

Crveno-beli su savladali člana KLS rezultatom 87:52.

Ubedljiv poraz, naravno, ne menja raspoloženje kod Čačana kojima je sam plasman u polufinale bio podvig kakav do sada nisu ostvarili.

Otuda, samo dobre vibracije proživaju tabor ovog kluba.

"Nema šta, utisci su još uvek predivni. Puna hala, neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iskustvo za nas. Ponosan sam na svoju ekipu. Prikazali smo da dobro radimo i treniramo. Ušli smo sjajno u utakmicu. Drago mi je što smo dobili utakmicu i ostvarili istorijski plasman u polufinale. Želim da ovako nastavimo", izjavio je posle meča sa Zvedom košarkaš Nikola Gašić.

Sličnog je uverenja i trener Mićić.

"Osetili smo ABA ligu pre dva dana, a večeras Evroligu. Novo iskustvo za nas i lepa priča za nas. Ambijent neverovatan. Čestitke Zvezdi na svemu do sada i publici. Jesmo novi u svemu ovome, druga godina u KLS-u. Želimo da napredujemo iz godine u godinu. Velika pobeda za sve nas u klubu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.