ČUKARIČKI PRETI: Zvezda posle bruke sa Radničkim strepi i za drugo mesto

Izvor: Kurir, 13.Maj.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUKARIČKI PRETI: Zvezda posle bruke sa Radničkim strepi i za drugo mesto

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde koji su prošle sezone osvojili šampionsku titulu dva kola pre kraja prvenstva strepe i za drugo mesto na tabeli Superlige Srbije.

Crvena zvezda je pre godinu dana prekinula višegodišnju dominaciju Partizana i stigla do titule. Crveno-beli su u novi šampionat ušli sa novim timom, a borili su se do skoro za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šampionski trofej sa Partizanom. Međutim, crno-beli su dva kola pre kraja pobedom protiv Napretka u Kruševcu (2:0) obezbedili 26. titulu u nacionalnom prvenstvu.

Partizan ima 11 bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, koja je danas poražena na domaćem terenu od kragujevačkog Radničkog 1:2. Radnički je ubedljivo poslednji na tabeli sa samo 18 bodova i davno je izgubio superligaški status. Ovo je bila prva istorijska pobeda Radničkog nad Zvezdom u Beogradu.

Crvenu zvezdu na drugom mestu može da ugrozi Čukarički. Ekipa sa Banovog brda je u gostima danas pobedila Jagodinu 1:0 i došla do 57 bodova, dok crveno-beli imaju poen više.

Zvezda će u poslednja dva kola gostovati OFK Beogradu i dočekaće Mladost iz Lučana. Čukarički će u 29. kolu na svom terenu igrati sa Vojvodinom, a potom će gostovati Spartaku.

Realno, Zvezda ima bod više i lakši raspored u odnosu na Čukarički. Zvezda ima realne šanse da sačuva drugo mesto, ali kako crveno-beli igraju ove sezone ne bi bilo iznenađenje ni da šampionat završe na trećoj poziciji.

Čukarički ima bolji međusobni skor u odnosu na Zvezdu. U prvom delu sezone bilo je 0:0, a Čukarički je u drugom delu sezone slavio s 2:0.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.