LALATOVIĆ OGORČEN: Možda nisam trener za Zvezdu, ali i 70 odsto igrača!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ OGORČEN: Možda nisam trener za Zvezdu, ali i 70 odsto igrača!

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović preuzeo je odgovornost za neočekivani poraz od kragujevačkog Radničkog i najavio da će na kraju sezone najverovatnije napustiti klupu dosadašnjeg šampiona Srbije.

Crveno-beli su večeras na domaćem terenu izgubili rezultatom 2:1 od tima koji je i teoretski ispao iz nacionalne Superlige.

"Ne bih voleo previše da pričam vruće glave. Kritike zaslužujemo, odnos prema igri je sraman, a i mene je sramota. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Da mogu, u zemlju bih propao. Ne mogu da razumem da se ovako odigra protiv tima koji je ispao, bez volje, žara...", rekao je Lalatović.

On je istakao da većina igrača nije svesna dresa Crvene zvezde.

"Možeš da izgubiš, ali da se ne boriš to ne smeš. Upozoravao sam pre utakmice, možda nisam trener za Zvezdu, ali i bar 70 odsto igračkog kadra. Ako je Zvezdi potreban novi trener, onda mora da se pojača sa minimum 10-12 igrača. Grb Zvezde je težak, ali ja sam kriv".

Lalatović je često tokom sezone hvalio svoje igrače.

"Kada puštam vojsku u rat moram da je hvalim, to je za dobrobit Zvezde. Sve što sam radio bilo je na moju štetu. Ja sam pošten i iskren, a ovo je naša realnost", istakao je on.

Mladi trener kazao da će voditi tim do kraja sezone, ako uprava tako bude želela.

"Neću biti kao Sa Pinto, koji je otišao odmah posle izgubljene titule. Poginuo sam hrabro i zbog kluba. Nisam gledao sebe, već klub. Dao bih sve na svetu da je Zvezda uzela titulu", zaključio je Lalatović.

Trener radničkog Neško Milovanović rekao je da je njegov tim ostvario istorijsku pobedu.

"Ostvarila mi se velika želja. Ovde su padale brojne kvalitetnije ekipe, pod velikim sam utiskom. Čestitam mojim momcima na velikoj borbi. Ponosim se ovom decom i prvom pobedom u istoriji nad Zvezdom na njenom terenu", zaključio je Milovanović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.