ČUDESAN PREOKRET U OSLU: Škotska za 120 sekundi stigla do pobede protiv Norveške

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 21:10

ČUDESAN PREOKRET U OSLU: Škotska za 120 sekundi stigla do pobede protiv Norveške

Vikinzi u sve težoj situaciji u kvalifikacijama za EURO.

Reprezentacija Škotske igra odlično u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali je njena pobeda u Oslu protiv Norveške ipak iznenađenje. Škoti su slavili sa 2:1 (0:0) i to posle preokreta i sada su prvi u grupi A sa maksimalnim učinkom posle tri kola, dok je Norveška ostala na jednom osvojenom bodu i već sada sa slabim šansama da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Sve najinteresantnije u Oslu se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << praktično u poslednjih pola sata utakmice. Prvo je Haland u 61. minutu doveo iz penala Norvešku u vođstvo i delovalo je da će domaćin osvojiti važna tri boda, ali se sve promenilo u samoj završnici.

Prvo je u 87. minutu Lindon Dajks uspeo da iskoristi smušenu odbranu Norveške i postigne gol za izjednačenje, da bi samo dva minuta kasnije usledio potpuni šok u Oslu pošto je Keni Meklin postigao drugi gol za Škotsku posle asistencije Dajksa.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.