CRVENO-BELI SE VADE U BELGIJI

Izvor: Kurir, 04.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENO-BELI SE VADE U BELGIJI

Zvezda posle poraza od Heliosa gostuje Ostendeu u petom kolu ULEB kupa

Košarkaše Crvene zvezde, FMP Železnika i Hemofarma očekuju veoma teški mečevi u okviru 5. kola ULEB kupa. Crveno-beli gostuju Ostendeu, Vrščani Galatasaraju, a u beogradsko predgrađe dolazi Ventspils.

Posle ubedljive pobede nad Fortitudom u Pioniru, Zvezda je izgubila od jedne od najlošijih ekipa Jadranske lige Heliosa, i to sa -17. Kapiten crveno-belih Tadija Dragićević ovaj katastrofalan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poraz objašnjava rečima da ih „u Domžalama ništa nije htelo“, ali dodaje da nemaju vremena za tugovanje i da im je u Belgiji glavni cilj da poprave utisak.

- Osnovno što ćemo pokušati protiv Belgijanaca jeste da se „operemo“ za katastrofalnu partiju protiv Heliosa. Tim koji savlada Dinamo kod kuće i Fortitudo u Bolonji zaslužuje respekt. Eventualnom pobedom širom bismo otvorili vrata drugog kruga, ali biće veoma teško. Prvak Belgije sastavljen je od prekaljenih internacionalaca - rekao je Dragićević.

Za ekipu Ostendea nastupa i bivši kapiten Partizana Veselin Petrović, a u timu Zvezde večeras neće biti Borisa Bakića, zbog čega će crveno-beli izgubiti na agresivnosti u odbrani. Crnogorac je u Domžalama dobio jak udarac u mišić i pauziraće desetak dana.

Potpuno posrnuli FMP, koji ima osam uzastopnih poraza, dočekuje Ventspils. Teško je verovati da će litvanska ekipa biti dobra šansa za vađenje s obzirom na to da je jedna od najboljih timova u grupi B. Hemofarm će četvrtu pobedu u Evropi juriti protiv turskog Galatasaraja, za koji igra vremešni centar Husein Bešok.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.