CRNO-BELI U VELIKOM PROBLEMU: Osam ZARAŽENIH od korone! Prvenstvo pod znakom PITANJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 15:28

CRNO-BELI U VELIKOM PROBLEMU: Osam ZARAŽENIH od korone! Prvenstvo pod znakom PITANJA!

Pandemija ne jenjava.

Iako se činilo da pandemija korona virusa polako jenjava u Turskoj, loše vesti neprestano stižu iz Istanbula. Prema najnovijim informacijama, čak osmoro fudbalera Bešiktaša zaraženo je korona virusom!

Listu zaraženih predvodi predsednik istanbulskih crno-belih Ahmet Nur Čebi, a otkriveno je da još osam članova boluje od virusa COVID-19.

Još uvek nije poznato da li se srpski reprezentativac Adem Ljajić nalazi u grupi igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sada se ne pominju imena bilo da se radi o članovima rukovodstva ili osoblju koje radi u klubu, tek nastavak sezone koja je bila zakazana za 12. jun, po svemu sudeći neće početi u predviđenom roku.

Pre nekoliko dana Fenerbahče je imao jednog zaraženog u klubu, a potom su isto prijavili Ankaraguču i Erzurum.

Ostaje da se vidi i kako će se ova situacija odraziti i na finale Lige šampiona, ukoliko sezona u najelitnijem evropskom rangu bude nastavljeno, budući da je Istanbul određen za domaćina poslednjeg meča najprestižnijeg klupskog takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.