CRNO-BELA PORODICA U HUMSKOJ: Košarkaši predvođeni Panterom dolaze da bodre fudbalere

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 17:51

"CRNO-BELA PORODICA" U HUMSKOJ: Košarkaši predvođeni Panterom dolaze da bodre fudbalere

Biće im vetar u leđa.

Fudbaleri Partizana od 18.30 dočekuju Železničar u meču 23. kola Mozzart bet Superlige, a u Humskoj će imati podršku i košarkaške sekcije crno-belih.

Kako saznaje Telegraf kompletna ekipa košarkaškog kluba crno-belih predvođeni Kevinom Panterom stiže u Humsku i bodriće fudbalski deo porodice u borbi za bodove, a u susret večitom derbiju.

Njima su ostavljena posebna mesta, a imajući u vidu da je ulaz besplatan očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nas lepa atmosfera na stadionu prvoplasirane ekipe Superlige.

Ovo će biti prvi put, u poslednjih nekoliko godina, da će košarkaši doći da podrže fudbalere. Do sada su najčešče izabranici Igora Duljaja došli da podrže četu Željka Obradovića.

Ovo se moglo i očekivati posle javnog poziva centarfora crno-belih Nemanje Nikolića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.