CRNA MAMBA NEUHVATLJIVA: Dijara postigao dva gola i iznudio crveni karton! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNA MAMBA NEUHVATLJIVA: Dijara postigao dva gola i iznudio crveni karton! (VIDEO)

Subota je dobar dan za bivše Partizanove fudbalere koji sada igraju u Turskoj. Osim Nemanje Tomića, mrežu je zatresao i Lamin Dijara. On je postigao oba gola u trijumfu Antalije od 2:1 nad Bukasporom, kojim se probila na čelo Druge lige.

ŠPogotke je postigao u razmaku od sedam minuta, a iznudio je i crveni karton. Posle ovih golova Crna mamba se nalazi na deobi drugog mesta liste strelaca, sa šest golova. Zanimljivo, svaki put je bio dvostruki strealac…

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dijara kao nekada u Partizanu rešetao u Turskoj! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2014

"Crna Mamba" je postigao oba gola za svoje tim u pobedi Antalije nad Bukasporom sa 2:1 *Nad bivšim igračem Partizana napravljen je i žestok faul, zbog kojeg je igrač gostiju dobio crveni karton..(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.