Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOVEK ZVANI GREŠKA: Nova glupost čuvenog golmana za radost Aleksandra Mitrovića (VIDEO)

Robert Grin, golman Lidsa, primio je jedan od najsmešnijih golova ove sezone.
U toku je bio 23. minut susreta, kada je Dvajt Gejl uputio centaršut sa sredine terena. Lopta je bila malo jača nego što je želeo, pa je umesto ka kaznenom prostoru, krenula ka golu. Ipak, da se sve dobro završi po tim Njukasla, pobrinuo se Dvajt Gejl, koji je amatersku reakciju golmana Lidsa ispratio kako treba i potom ubacio loptu u mrežu za prednost “Svraka”.

Dwight Gayle Super Goal >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << HD – Leeds United 0-1… by footballderby
Do kraja susreta, Gejl je postigao još jedan gol, da bi ga u 78. minutu zamenio Aleksandar Mitrović.
A ovakva reakcija Grina možda i ne čudi, pošto je poznat kao golman koji nije preterano pouzdan. Posle ovih klipova, ne možemo da se ne zapitamo kako još uvek ima posao:
(Youtube/DiabloPSN)
(Youtube/ClassicEngland)
(Youtube/Öyküm Kanbir)
NEVEROVATAN PREOKRET SAMPDORIJE: Đenovljani uspeli skoro nemoguće! (VIDEO)
The post ČOVEK ZVANI GREŠKA: Nova glupost čuvenog golmana za radost Aleksandra Mitrovića (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.