ČOVEK ZA VELIKA DELA: Nikolić po drugi put uzastopno trener meseca u Premijer ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 12:03

ČOVEK ZA VELIKA DELA: Nikolić po drugi put uzastopno trener meseca u Premijer ligi

Uspesi se ređaju.

Nekadašnji trener Partizana, srpski fudbalski stručnjak Marko Nikolić još jednom je pokazao da je trener za velika dela. Šef struke Lokomotive iz Moskve ponovo je proglašen za najboljeg trenera meseca i to drugi put uzastopno.

Mančester Junajted i Roma sastaju se večeras (21.00) u prvom meču polufinala Lige Evrope, a i jedni i drugi imaju ambiciju da se domognu evropskog trofeja. Kvota na keca je 1,62, na iks 3,80, a na dvojku 5,80, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvota na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Roma.

Nikolić je u prvom delu sezone imao problema sa Lokomotivom, ali za Moskovljane je to daleka prošlost.

Srpski stručnjak je od strane Premijer lige Rusije i lokalnih eksperata koji pomno prate rusko prvenstvo ponovo dobio priznanje za najboljeg trenera lige.

Posle nagrade za mesec mart, sada je ta nagrada stigla i za april, u kojem je Lokomotiva Marka Nikolića ostvarila četiri pobede na četiri meča.

Marko Nikolic became #RPL Manager of the month in the second month in a row 💪

He was unanimously chosen by RPL and MATCH PREMIER experts and fans#ManagerOfTheMonth pic.twitter.com/MSiYA8JXEq

— Russian Premier Liga (@premierliga_en) April 29, 2021

Savladani su Rotor, Spartak (sa po 2:0), Rostov (4:1) i Tambov (5:2), a Lokomotiva od nastavka prvenstva u 2021. ređa iskljućivo pobede.

Isti je slučaj i sa Kupom Rusije, gde je Lokomotiva posle pobede 3:0 u polufinalu protiv CSKA stigla do finala, pa je tim iz Moskve na meč od trofeja.

U Premijer ligi Rusije su trenutno drugi na tabeli, iza Zenita, zauzimajući mesto koje vodi u Ligu šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.