ČINI SE DA JE OZBILJNO: Zna se i razlog zašto je Zidan HITNO napustio pripreme Reala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČINI SE DA JE OZBILJNO: Zna se i razlog zašto je Zidan HITNO napustio pripreme Reala (FOTO)

Los Blankose očekuje nekoliko test utakmica.

Zinedin Zidan iznenadno je napustio pripreme Real Madrida (više pročitajte OVDE). Zvanično objašnjenje je da je to učinio zbog provatnih razloga, a pojedini španski mediji su saznali pozadinu svega. Iako zvanične potvrde nema, navodi se da se trener Los Blankosa vratio zbog bolesti jednog od braće.

Do daljeg, ekipu će trenirati pomoćnik David Betoni. Na pripremama Real će igrati sa Bajernom, Arsenalom i Atletiko Madridom.

Real Madrid boss Zinedine Zidane leaves pre-season camp to return home for personal reasons https://t.co/i0tskTiVF6

— 7rabs.com (@7rabs) July 13, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK ZA “KRALJEVSKI KLUB” Zinedin Zidan napustio pripreme Reala!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2019

Foto: EPA-EFE/Ballesteros / EPA; Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan napustio je trening kamp ekipe u Montrealu. Foto: Johany Jutras / EPA; FK Real Madrid na pripremama Fudbaleri Reala pripremaju se u Kanadi za učešće na Međunarodnom kupu šampiona, tokom kojeg će igrati prijateljske utakmice...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.