CIFRE OD KOJIH SE VRTI U GLAVI: Koka-kola izgubila četiri milijarde evra nakon poteza Kristijana Ronalda

Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2021, 21:03

CIFRE OD KOJIH SE VRTI U GLAVI: Koka-kola izgubila četiri milijarde evra nakon poteza Kristijana Ronalda

Kakav uticaj ima Portugalac. Pred meč sa Mađarskom, Krstijano Ronaldo je izazvao veliku pažnju. On je na konferenciji za medije pomerio od sebe dve flašice Koka-kole koje su se nalazile ispred njega i zamenio ih vodom. Tada je rekao „pijte vodu“. Ovaj potez Ronalda je izazvao ogroman udarac za Koka-kolu. Oni su danas izgubili čak […]
The post CIFRE OD KOJIH SE VRTI U GLAVI: Koka-kola izgubila četiri milijarde evra nakon poteza Kristijana Ronalda appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan Ronaldov potez koštao Koka-Kolu četiri milijarde evra

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2021

Kolika je moć fudbalera pokazalo se nakon samo jednog poteza Kristijana Ronalda na konferenciji za medije pred prvi meč Portugalije na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.